Телец


­Звездите ще облагодетелстват свързаните с вас процеси и финансовите ви възможности в дните от 26 до 29 декември. Възможно издигане в службата, свързано с повишение или с ново работно място. Хващате последният влак, но пътуването ще бъде успешно. Ще имате щастлива ръка в различни начинания, в хазарта не и затова запомнете, забравете пътя към бинго-залите! Явяват се възможности за любовно-сексуални връзки в службата с представител на знака на елемента на водата - Скорпион или Риби, но те не само ще ви лишат от уважението на колегите, а и ще ви заведат в дълбоки и мътни води..
Вие сте човек с жив дух и разноостранни интереси, с голямо вътрешно безпокойство и любов към промените, но през Коледните празници отпуснете душата си. Ще имате доходи чрез договори или научна работа, чрез духовна продукция в навечерието на Новата 2012-та година.
Увлеченията ви по политически събития и ситуации няма да могат да ви доведат до успешни научни резултати, особено около дата 28 декември, когато както се очаква експанзията на масата ще нараства с часове до настъпването на Новата 2012 година. На кой му е сега до политика?

автор: Люмиер / Институт за Френска Астрология Люмиер/