Овен


­И през настоящата седмица семейните проблеми ще бъдат от финансово естество. Годината изтича, наближават празници, а парите се топят. Не се притеснявайте, че можете да посрещнете новото хилядолетие със заеми.
Ще срещате трудности в желанието си за постигането на обществени и производствени успехи, както и на една по-голяма власт над останалите, към която непрестанно сте се стремили. На 27 декември може да получите и подкрепа от своите приятели, благодарение на която ще осъществите плановете и намеренията си, свързани с предстоящата работа.
Бъдете внимателни през Коледните празници, една усмивка все още нищо не означава, а една чаша повече вино води до прекалени обещания от ваша страна! Вие и без това много обичате да говорите за това което я стане я .... Независимо от това, можете да разчитате и на рамото на влиятелен покровител.
Нови приятелства при пътуване, нови връзки с деловите среди. При кратки и къси пътувания ще установите запознанства, чрез които ще получите не само духовна но и материална подкрепа. Тя ще стимулира вашите занимания в образованието, а така може да се откажете и от безрезултатното преследване на личност от противоположния пол пред ставител на знаците на елемента на водата - Рак и Скорпион. Приятелите ще подпомагат духовната и научната ви дейност.

автор: Люмиер / Институт за Френска Астрология Люмиер/